itulau_fanua

tala fou

pepa polycarbonate anti-fog

1. O le condensation o le puao pa'ū o le a faʻaitiitia ai le malamalama o le laupepa, faʻaitiitia le gaosiga, faʻateleina le aʻafiaga o faʻamaʻi ma iniseti, ma faʻaumatia le siʻosiʻomaga o le siʻosiʻomaga i totonu o le greenhouse.I lalo o se susū faʻapitoa i totonu o le greenhouse ma le eseesega o le vevela i le va o totonu ma fafo, o le a mautinoa lava le tupu o le condensation, ae o mea e mafai ona fesoasoani ia te oe e foia ai le faʻafitauli o lamatiaga.Ole pateni ole pa'ū tekonolosi e mafai ona fa'ateleina ai le vevesi ile va ole vai malulu ma le pepa polycarbonate, ma fa'apea ona pulea ai le puao.

polycarbonate greenhouses

2. I le faaopoopo atu i mea lelei uma o le ipu polycarbonate, o le anti-fog drop polycarbonate pepa e mafai foi ona anti-fog pa'ū galuega, ina ia tutusa le susu i le ea i luga o le ipu i totonu o tamai mataua vai ma tufatufa atu i luga. o le ipu, i luga o le vaalele fa'afe'ono'o (papa ivi 'aso'aso O le itu o le fa'ase'e i le pito o le lanu meamata nai lo le fa'atete sa'o, ina ia maua ai fualaau fa'ato'a, o le mea lea, o lo'o fa'aaogaina i galuega fa'ato'aga.

3. Anti-fogging pepa POLYCARBONATE, faʻaaoga mea Siamani anti-drip mea ma tekonolosi, faʻatautaia e ala faʻapitoa faʻapitoa infrared tekinolosi maualuga, o le pito i luga o le laupepa o loʻo faʻasalalau tutusa ma le maualuga-concentration anti-drip coating.

4. O le eseesega o le vevela i le va i totonu ma fafo o le c meamea laupepa falelauasiga o le a mafua ai ona masalomia ausa vai e teuina i luga o puipui ma le taualuga i totonu o le greenhouse, faia ai ni mataua laiti ao, faaitiitia le transmittance susulu o le la, ma ona o le condensation atili, latou Talanoa e uiga i le pau i lalo ma le afaina o laau.O le galuega a le faʻapipiʻi faʻafefete o le faʻateleina lea o le vevesi i luga o le fogaeleele, ina ia vave ona faʻaputuina le puao vai i luga o le fogaeleele i matāua vai ma faʻafefe i lalo o le puipui puipui.

fale fale laula'au polycarbonate

Sinhai Plastic Sheet Co., Ltd. sapalai pepa POLYCARBONATE.O laupepa POLYCARBONATE maualuga maualuga i lalo o le gaosiga e faia uma mai le Bayer Makrolon poʻo le Saudi polycarbonate mea fou fou.O faʻamatalaga uma e lava le mafiafia, ma o le UV layer o loʻo faʻapipiʻiina e meafaigaluega faʻapipiʻi faʻapipiʻiina, lea e lava e tetee ai mo le sefulu tausaga.O le susulu o le UV e tuai ai le matua.

Igoa Kamupani:Baoding Xinhai Pepa Palasitika Co., Ltd

Tagata fa'afeso'ota'i:Pule Fa'atau

imeli: info@cnxhpcsheet.com

Telefoni:+8617713273609

Atunu'u:Saina

Upega tafa'ilagi: https://www.xhplasticsheet.com/

 


Taimi meli: Nov-27-2021

Tuu lau Feau