itulau_fanua

tala fou

O le laupepa Polycarbonate o se ituaiga fou o laupapa la, ma o lona faʻatinoga lelei e avea ma filifiliga muamua mo mea faʻaoga mo le la.

Fa'atinoga sili ona lelei ole potu la'au polycarbonate.

1. Taofi le malulu i le taumafanafana ma mafanafana i le taumalulu.O le faʻauluina o le vevela (K value) o le laupapa polycarbonate e maualalo ifo nai lo tioata masani ma isi palasitika, ma o le vevela vevela e 4 taimi maualuga atu nai lo le tioata tutusa.O le vevela vevela o le polycarbonate laupapa e oʻo atu i le 49%.O le mea lea, ua matua faʻaitiitia le vevela vevela.E faʻaaogaina i fale e iai mea faʻavevela ma o se mea e faʻafeiloaʻi ai le siosiomaga.

polycarbonate-pooto la

2. O loʻo i ai se faʻapipiʻi faʻatasi i luga o le potu o le la mafolafola-pito i luga e puipuia ai le resin mai le vaivai ma le samasama e mafua mai i ave o le ultraviolet o le la.O le vaega fa'apipi'i fa'atasi i luga o lo'o i ai fusi fa'a-kemikolo e mitiia ai le malamalama o le ultraviolet ma fa'aliliuina i le malamalama va'aia, lea e iai sona a'afiaga lelei i le photosynthesis o la'au.A maeʻa le 4000 itula o suʻega tau faʻataʻitaʻiga, o le samasama tikeri e 2, ma o le faʻaitiitia o le tau o le moli e na o le 0.6%.O le leiloa o le malamalama o le laupapa sefulu tausaga o loʻo faʻaaogaina e la matou kamupani e naʻo le 6%, o le gau o le PVC e maualuga atu i le 15% -20%, ma le fiber tioata e 12% -20%.

3. Temperature adaptability: O le polycarbonate laupapa o le a le malulu malulu i le -100 ° C, ma o le a le faamaluluina i le 135 ° C, ma o lona masini ma mea tau masini o le a le suia tele i siosiomaga faigata.

malo-polycarbonate-pepa-la

4.Weather resistance: E mafai e le laupapa polycarbonate ona faʻamautu le mautu o faʻailoga faaletino eseese i le va o le -40 ° C i le 120 ° C.Suʻega tau faʻataʻitaʻiga mo le 4000 itula, o le lanu samasama o le 2, o le faʻaitiitia o le tau o le moli e na o le 0.6%.

5. Anti-condensation: Pe a oʻo i le 0 ℃ le vevela i fafo o le potu o le la, o le vevela i totonu e 23 ℃, ma o le susu i totonu e maualalo ifo nai lo le 80%, o le a le faʻafefete le pito i totonu o mea.

O le fa'atinoga lelei na fa'atupuina ai se tulaga le maluelue o maketi mo laupepa polycarbonate, fa'atupuina ai se miti susulu lelei mo le tele o aiga.

Igoa Kamupani:Baoding Xinhai Pepa Palasitika Co., Ltd

Tagata fa'afeso'ota'i:Pule Fa'atau

imeli: info@cnxhpcsheet.com

Telefoni:+8617713273609

Atunu'u:Saina

Upega tafa'ilagi: https://www.xhplasticsheet.com/


Taimi meli: Oke-30-2021

Tuu lau Feau