faqe_banner

Ne jemi këtu për të ndihmuar dhe për të "Ndërto"së bashku me ju.

SINHAI u themelua në vitin 2001 në Baoding, një qytet afër Pekinit, Kinë.
Sot kompania është një lojtare e njohur në tregun kinez për prodhimin e fletëve dhe sistemeve të polikarbonatit.
Fleta e polikarbonatit SINHAI përdoret zakonisht në fusha të ndryshme, si ndërtimi, bujqësia, reklama, dekorimi DIY etj.

rreth

Sigurimi i cilësisë

Ne krenohemi që i ofrojmë shërbim pothuajse kudo në të gjithë botën me një ekip profesional, me humor të mirë, dinamik duke kapërcyer vështirësitë.

Shërbimi

Pavarësisht nëse jeni profesionist që punoni në një projekt komercial ose përdorues DIY/Home & Garden me dëshirën për të përmirësuar hapësirën tuaj të jetesës, qëllimi ynë është të kuptojmë dhe plotësojmë nevojat tuaja.

Sigurimi i cilësisë

Me Sistem të rreptë të kontrollit të cilësisë, mbikëqyrni të gjithë procesin nga lëndët e para, prodhimi, inspektimi i cilësisë, paketimi dhe dërgesa!

Rendit Vizualizimi

Ju mund t'i shihni produktet tuaja në çdo hap (prodhim-paketë-dorëzimi) sipas dëshirës tuaj

Lëndë e parë

Nxjerrja e nxehtë

Filmi bashkëngjitur

Gjerësia e prerjes

Kontrolli i cilësisë

Paketa

Dorëzimi

Jonë Ekipi

Me të njëjtën ëndërr, ne bëhemi pjesë e SINHAI.Ne e duam dhe e ndihmojmë njëri-tjetrin dhe bëhemi shoqërues dhe mentor i jetës. Ne punojmë të lumtur, punojmë me vështirësi.Si ekip, ne qanim dhe qeshnim së bashku.Ne jemi bërë personi më i rëndësishëm në jetën e njëri-tjetrit. Ne jo vetëm që ofrojmë produkte me cilësi të lartë, por edhe shërbime profesionale

ekipi (4)

ekipi (5)

ekipi (2)

ekipi (1)


Lini Mesazhin Tuaj