faqe_banner

Ju mund të na kontaktoni sapo të merrni mallrat, ne ofrojmë udhëzime instalimi në internet falas , Ne do të ndjekim vazhdimisht.Ne do të jemi së bashku me ju për të zgjeruar tregun tuaj

Ngjyra e mostrës dhe mallrave përputhen 96%.

Fletë polikarbonate e mbuluar me brymë;Fletë polikarbonat diamanti;Fletë kundër gërvishtjeve, rezistente ndaj zjarrit, fletë barrierë zëri, fletë kundër mjegullës"

Gjerësia dhe gjatësia e fletës SINHAI janë prerë sipas kërkesave tuaja, edhe me madhësi të vogël mund ta bëjmë për ju

Ne mund t'ju ofrojmë dizajn pa pagesë, të bëjmë logon tuaj, film mbrojtës ekskluziv dhe shirit ngjitës, garantojmë që nuk do ta përdorim për klientët e tjerë

Mbështetni mënyra të shumta transporti si hekurudhor, detar, ajror, FCL, LCL, ekspres, etj.

SINHAI mund të personalizojë forma të ndryshme të fletëve të polikarbonatit të valëzuar sipas vizatimeve dhe mostrave."

Mostrat dhe mallrat mund të personalizohen sipas aplikimit të klientit, rajonit, klimës, buxhetit dhe faktorëve të tjerë.

Paketimi standard: Fletë polikarbonate e ngurtë dhe e zbrazët nga të dyja anët e filmit PE, fletë polikarbonati e stampuar me një film PE nga njëra anë dhe mbulohet kraft letre me paletë dhe fiksohet me shirita.
SINHAI mund të përmbushë metodat e paketimit të tilla si qese plastike me ngjyra dhe kartona."


Lini Mesazhin Tuaj