page_banner

vijesti

1. Gledajući na transparentnost, propusnost bolje sunčeve ploče je oko 94%.Što je prozirnost manja, to se dodaje više recikliranih materijala, a boja inferiorne ploče za sunčanje je crna.

cxgjh

2. Povucite zaštitnu foliju da vidite listove.List bez nečistoća i čestica je nova djevičanska sirovina.Naprotiv, višeslojni polikarbonatni lim ima nečistoće i strane materije se dodaju recikliranim materijalima.Što se više recikliranih materijala doda, što su nečistoće očiglednije, to je lošiji kvalitet lima.

fgyuj

3. Pogledajte debljinu gornjeg i donjeg zida, što je deblji materijal, što je solarna ploča više u obliku slova X, to je veća specifična težina, veća je cijena i bolji je kvalitet panela.Ova metoda je također ista kao i metoda vaganja jedinične površine solarnog panela.

ftut

4. Savijanjem uzorka šupljeg polikarbonatnog lima, što je lomljiviji i krhkiji kvalitet ploče, PC polikarbonatna ploča ima bolju žilavost, ako je ploča vrlo lako slomiti, to znači da nije čisti PC materijal, tj. , sunčeva svjetlost dodana pločama od recikliranog materijala.

dr

Ime kompanije:Baoding Xinhai Plastic Sheet Co., ltd

Kontakt osoba:Menadžer prodaje

Email: info@cnxhpcsheet.com

Telefon:+8617713273609

Država:kina

web stranica: https://www.xhplasticsheet.com/


Vrijeme objave: Sep-30-2021

Ostavite svoju poruku