side_banner

nyheder

Præget polykarbonatplade er en udgave af massiv polycarbonatplade.Det er fremstilling ved at ændre processer og en del af forme.Bortset fra lystransmission har pc-prægede ark også lignende egenskaber med høj slagstyrke, UV-bestandighed, flammehæmmende og letvægts.

Partikeloverfladen spreder sollys og reducerer lysforurening.Partikler kan fremstilles i forskellige former og størrelser for at opnå den ønskede sløringseffekt.Typiske former for partikler ligner diamant, vanddråbe og hjerteformet.

Prægede polycarbonatplader bruges primært som dekorative materialer på grund af dens unikke overflade, lette vægt og ubrydelige.

Prægede polycarbonatplader anbefales stærkt til industriel tagdækning, gardinvægge, skærme, badeværelsesfaciliteter og dekoration.

præget-polycarbonat-ark-lavvægt

SINHAI lancerer nyt produkt-lav-gram vægt polycarbonat præget ark

klar-præget-polycarbonat-ark

Produkt specifikation

Navn:præget polycarbonatark

tykkelse :1,5 mm-10 mm

vægt:1220mm;1560mm;1820mm;2100mm

længde:2400mm;5800mm;6000mm;11800mm;12000mm

farve:kan tilpasses

Produktfordel

Polycarbonat-præget ark er et nyt produkt lanceret af SINHAI-virksomheden i 2021. Tykkelsen af ​​sinhai-prægede plade kan være så lav som 1,5 mm.Kun SINHAI kan lave denne tykkelse i Kina.Med hensyn til vægt er hvert stykke SINHAI præget polycarbonatplade så lavt som 9,02 kg, ud over fordelene ved polycarbonatplader er det smukkere og prisen er lavere

PC diamantkorn spånplader kan være buede, bøjelige, god bearbejdelighed, stærk plasticitet og kan bøjes til buer, halvcirkler osv. i henhold til bygge- eller installationsstedets faktiske behov.Desuden anvender den miljøvenlige materialer og er omhyggeligt udformet med avanceret teknologi, og dens kvalitet er stærkt garanteret.Bøjningsmodstanden for PC-diamantkornspånpladen er også meget god, selvom bøjningsvinklen når 90°, knækker den stadig ikke.Samtidig har denne type bræt også karakteristika for udholdenhedsbræt, herunder letvægt, slagfasthed, høj lystransmission og diversificerede farver osv., og det er meget udbredt i LED-lys i belysningsindustrien.

præget-polycarbonat-ark-applikation

Anvendelsesområde:

indendørs skærmdekoration, badeværelsesskillevægge, altanskillevægge, møbelskabsdøre mv.


Indlægstid: 27. maj 2021

Efterlad din besked