side_banner

nyheder

SINHAI blev grundlagt i 2001 og har været forpligtet til at producere polycarbonatplader og tilbehør til plademontering i 20 år.Det er blevet solgt til mere end 100 udlandet af store indenlandske fabrikker i nord og er blevet godt modtaget i ind- og udland. Enstemmigt rost af kunderne.
polycarbonat-ark-kundeanmeldelser

Så hvordan kontrollerer SINHAI kvaliteten for at opnå den enstemmige ros fra så mange kunder?Dernæst vil jeg præsentere dig for, hvordan SINHAI kontrollerer kvaliteten.

 

SINHAI-virksomheden har et professionelt teknisk team, fra ingredienser, produktion til emballering og transport, alle har streng kvalitetskontrol.
polycarbonat-ark-kvalitetskontrol

Først og fremmest indkøber SINHAI's indkøbsafdeling strengt importerede råvarer. De jomfruelige bayer makrolon/sabic lexan materialer, der også bruges til fremstilling af plader, blandes aldrig med et stykke affald.

Så i produktionsprocessen overvåger teknikere maskinens temperatur 24 timer i døgnet, så de producerede plader ikke får problemer med farveforskelle.

Teknikeren måler tavlen hver time.Tolerancen er inden for et rimeligt område:±3%.

Streng kontrol med måling af pladetykkelse. Længde og bredde i henhold til kundens krav.

Der er professionelle produktrapporter for produktegenskaber, og hver gang produktionen er afsluttet, vil prøverne blive kontrolleret af teknikere for at se, om de forskellige ydelser opfylder standarderne.

Beskyttelsesfilmen er glat, og grater og snavs renses.Der er absolut ingen ridser på overfladen af ​​arket.
fladt polycarbonat-ark

På grund af den tekniske overvågning af SINHAI's produktionsproces har polycarbonatpladen produceret af SINHAI en lang nok levetid uden kvalitetsproblemer, og er meget rost af kunder i ind- og udland og genkøbes.

Velkommen til din forespørgsel om polycarbonatplader, vi er online 24 timer i døgnet for at besvare alle dine spørgsmål.

Email:info@cnxhpcsheet.com

Adresse: Lotus-området, Baoding City, Hebei-provinsen, Kina


Posttid: 05-jun-2021

Efterlad din besked