itulau_fanua

tala fou

Faʻatūina i le 2001, SINHAI ua tuuto atu i le gaosiga o laupepa polycarbonate ma mea faʻapipiʻi laupepa mo le 20 tausaga.Ua faʻatau atu i le sili atu i le 100 atunuu i fafo e fale tetele i totonu o le atunuʻu i le itu i matu ma ua talia lelei i le fale ma fafo. Unanimous viia e tagata faʻatau.
polycarbonate-pepa-tagata-toe iloiloga

E faʻapefea la ona pulea e le SINHAI le tulaga lelei e ausia ai le faʻafetai autasi o le tele o tagata faʻatau?O le isi, o le a ou faʻafeiloaia oe pe faʻafefea ona pulea e le SINHAI le lelei.

 

O le kamupani SINHAI o loʻo i ai se 'au faʻapolofesa faʻapolofesa, mai meaʻai, gaosiga, i le afifiina ma felauaiga, o loʻo i ai uma le faʻatonuga lelei.
polycarbonate-pepa-lelei-pulea

Muamua lava, o le SINHAI's purchasing department e matua'i fa'atau mai fa'aulufale mai mea mata'utia.O le taupou bayer makrolon/sabic lexan mea fa'aoga foi i le gaosiga o laupepa e le fa'afefiloi ma se fasi otaota.

Ma i le faagasologa o le gaosiga, e mataʻituina e tekinisia le vevela o le masini 24 itula i le aso, ina ia leai ni faʻafitauli o le eseesega o lanu.

E fua e le tekinisia le laupapa i itula uma.O le faapalepale o loʻo i totonu o se tulaga talafeagai: ± 3%.

Faʻatonuina le fuaina o le mafiafia o le laupepa. Length ma le lautele e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau.

O loʻo i ai lipoti o oloa faʻapolofesa mo uiga o oloa, ma o taimi uma e maeʻa ai le gaosiga, o faʻataʻitaʻiga o le a siakiina e tekinisia e vaʻai pe o faʻatinoga eseese e fetaui ma tulaga.

O le ata puipui e lamolemole, ma fa'amama ma fa'amama.E matua leai lava ni maosiosia i luga o le laupepa.
mafolafola-polycarbonate-pepa

Ona o le mataʻituina faʻapitoa o le gaosiga o le gaosiga o le SINHAI, o le pepa polycarbonate na gaosia e SINHAI o loʻo i ai se umi umi o le olaga e aunoa ma ni faʻafitauli lelei, ma e matua viia e tagata faʻatau i le fale ma fafo ma toe faʻatau.

Fa'afeiloa'i i lau su'esu'ega e uiga i pepa polycarbonate, matou te i luga ole laiga 24 itula ile aso e tali uma au fesili.

Email:info@cnxhpcsheet.com

Tuatusi: Lotus area, Baoding City, Hebei Province, Saina


Taimi meli: Iuni-05-2021

Tuu lau Feau